separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

TI SI NAJGORA OSOBA KOJU SAM UPOZNAO: Miki URLAO na Rebeku, ona mu ODBRUSILA OVIM REČIMA! (VIDEO)


Više je ne dotiču njegove reči.


Rebeka Popović i Miki Đuričić se iz dana u dan sve više udaljavaju jedno od drugog. Miki joj je zamerio to što mu je ona tražila cigarete u trenucima kada je on bio van sebe zbog nekih drugih zadrugara. Žalio se na situaciju zbog koje je on u njenim očima, a i u očima ostalih ukućana ispao agresivac.

Autor: Zadruga - RTV Pink

Sram te bilo, od mene agresivca tražiš pare. Tolika si džukela i toliko kvarna. Ja sam bio pred nervnim slomom i ti meni to uzimaš za zlo. Ja sam poslednji kojeg ti treba da ogovaraš i pljuješ, tebi ništa loše uradio nisam. Ti si jedno klošarsko govno! Nisam te pipnuo. Normalno sam i lepo komunicirao sa tobom, dok nisam video koliko možeš da lažeš. Niko te neće, ali će te kad tad pljunuti na ulici. Ti si najgora osoba koju sam ja upoznao - pričao je Miki iznervirano.

Dok je Miki bljuvao teške reči kako bi se ona osetila krivom, Popovićeva je okretala kormilo na svoju priču kako joj on više nije bitan i kako se ne potresa šta god joj on rekao.

Autor: Zadruga - RTV Pink

Ma ajde bre, sad ja treba da gledam kada si ti nervozan ili ne. Pričaću šta ja hoću. Ti me praviš ovde ludom, vređaš me. Evo, mnogo sam se potresla, šta mi Miki kaže. Ja tebe neću da vređam. Nije mi inspirativno da se upuštam u takve odnose sa tobom. 
Idi plači za kremom, hajde idi jedi, pa povraćaj - vikao je Miki, dok je Rebeka ignorisala njegove reči.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti