separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

NISI SVESNA S KIM SE KAČIŠ! Luna KIPTI OD BESA zbog Marijaninih uvreda, pa se obratila roditeljima: Mama, tata, odmah TUŽBU DA PODNESETE! (VIDEO)


Luna poručila roditeljima da podnesu tužbu protiv Marijane.


Nakon raskida Adama Đoganija i Marijane Zonjić, Luna Đogani više nema razloga da krije animozitet koji ima prema pevačici. Njih dve su na sastanku došle u situaciju da jedna drugoj govore teške uvrede.

Autor: Zadruga - RTV Pink

Ti si jedna ku*va volonterka. Je*eš se za pare. Imam i dokaze za to. Strašno. Nikada me nisi volela. Nisam ja sa tobom bila dobra zbog tebe, nego zbog Adama - govorila je Marijana, dok je Luna izbezumnjeno gledala.

Luna je ustala i pozvala svoje roditelje da spreme tužbu za reči koje je Marijana izgovorila. Zonjićeva je spominjala i Gagija Đoganija kao osobu koja koristi narkotike u vrlo ružnom smislu.

Autor: Zadruga - RTV Pink

Nisi svesna sa kim se kačiš! Mama! Tata! Čuvajte ovaj snimak, odmah tužbu da podnesete. Ti si devojko opterećena sa mnom. Ja sam dobila informacije da si ku*vetina napolju. Ja ostajem pri tom mišljenju. Tužićemo se. Videćeš ti kako će da te rastežu napolju, platićeš za sve reči koje si rekla za njega da je narkoman. Ti si hejter koji zna sve o meni. J*baću ti mater, nisi ni svesna. Da nisi ti poslala onog lika da mi pravi scene u butiku! - vikala je Luna sa drugog dela stola.

Autor: Zadruga - RTV Pink

Super, samo ti meni preti, hajde! Još!, Još! Pas koji laje ne ujeda! - vikala je Marijana, dok je Luna pokušala da je udari flašom, ali ipak nije uspela.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti