separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

PALE TEŠKE OPTUŽBE! Ljuba tvrdi da je David imao nešto sa jednim bivšim zadrugarom, a onda se oglasila LUNA! (VIDEO)


Aleksandrina reakcija je sve iznenadila.


Bela kuća se ponovo trese od rasprave zadrugara. Sastanak koji je trebalo da ih zbliži napravio je samo još veći jaz između pojedinih ukućana koji nisu u dobrim odnosima. 

Autor: Zadruga - RTV Pink

Ljuba Pantović je ustala i rekla da svoje rasprave rešava za stolom i van njega. Da joj nije problem da se umeša gde god joj ime spomenu. Kasnije je šokirala sve zadrugare tako što je iznela da zna sa kojim bivšim zadrugarom se David dopisivao pre rijalitija na način na koji nije uobičajen za jednog strejt muškarca.

Autor: Zadruga - RTV Pink

Ja sam rekla da je osoba ovde učestvovala. Ispala je u drugom mesecu. Neću da kažem jer ne smem. On se dopisivao sa Davidom na način na koji se muškarci ne dopisuju. Sinoć sam takođe shvatila da ovde po tom pitanju počinje da se priča razvija sama i da sam imala razloga da tako mislim. Što se tiče osobe na ćošku stola (Karađorđa) imaćemo konflikt jer neće mene niko ovde da pljuje - rekla je Ljuba, a onda je došao red na Lunu Đogani.

Autor: Zadruga - RTV Pink

Sa onima sa kojima nisam bliska nemam konflikt, jedino sam imala svađu sa Adamom, jedino mi je to bitno. Da se on svađa ovde zbog Marijane, neću da dozvolim da se zezne kao ja - govorila je iskreno, savetujući ga.

Autor: Zadruga - RTV Pink

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti