separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

ŠVERCUJE SE: Darkova verenica NE PLAĆA boravak u Seltersu, za dvadesetak dana uštedeće više od STO HILJADA DINARA!


Njenog imena nema u papirima Instituta za rehabilitaciju, u kojem se njen dragi leči.


Darko Lazić, koji će naredni period provesti u Institutu za rehabilitaciju „Selters“ kod Mladenovca, boravi tamo o trošku RFZO. Folker je dobio uput na tri nedelje, a nalazi se u apartmanu, koji deli sa majkom i verenicom Marinom Gagić. Njegova majka Branka, koja je sa njim sve vreme, svoj boravak plaća 5.200 dinara po danu, dok se verenica Marina, po svemu sudeći, švercuje!

Autor: Instagram

Naime, Gagićeva se ne vodi kao stalni gost u Institutu, iako iz njega ne izlazi, a tako će pevač i ona uštedeti najmanje 110.000 dinara za prve tri nedelje.

- Darko je od Fonda za zdravstveno osiguranje dobio besplatan 21 dan u našem institutu za rehabilitaciju. On će, naravno, produžiti boravak o svom trošku jer tri nedelje neće biti dovoljne za kompletan oporavak - rekli su u institutu i dodali da Marina nije na spisku gostiju.

- Njegova majka Branka plaća dnevno 5.200 dinara, jer njoj Fond ne može da refundira troškove. Marinu nemamo na spisku, što bi značilo da ona ne spava ovde, već da samo dolazi u posetu - rekli su zaposleni u Institutu koji su, međutim, izrazili sumnju u to.

Autor: e-stock Katarina Mihajlović/Privatna arhiva

- Čuli smo da ona ovde i spava, u Darkovoj sobi, ali mi u papirima to nemamo evidentirano - objasnili su oni, a u prilog njihovim sumnjama ide i svedočenje jedne pacijentkinje.

- Videle smo Darka na terapiji. Presrećne smo što je tu, sa nama. Divan je i nasmejan, ima mnogo volje i elana. Ovde su sa njim i majka i devojka. Preslatka je ta Marina, mlada je i stalno nasmejana... Ja joj kažem: „Moraš bolje da ga čuvaš ubuduće!“, a ona se samo smeje i kaže: „Hoću, ne brinite“.  On je moj omiljeni pevač, obožavam i njega i njegovu muziku. Srećna sam što se oporavlja i što je njegova devojka uz njega sve vreme. Čujem i da čekaju dete, baš mi je drago - ispričala je jedna baka, koja Lazića svakodnevno viđa.

Autor: Printscreen Instagram

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti