separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

ODLUČIO JE DA VERNO DOČARA SVOG NAJVEĆEG IDOLA! Veljko Čačić priznao kakvi komentari žirija su mu teško pali! (VIDEO)


Najveće poteškoće mu stvaraju koreografije i priprema scenskog nastupa.


Najtalentovaniji mališani iz zemlje i regiona ovog petka imaće novi zadatak. "Pinkove zvezdice - All stars" će se u novoj emisiji, koja će biti emitovana sutra na televiziji Pink od 22 časa, predstaviti kroz imitacije.

Žiri ali i publiku će definitivno zabaviti Veljko Čačić koji se odlučio da ovoga puta pevački i glumački dočara lik i delo svog velikog idola Saše Kovačevića, te će otpevati pesmu "Jedra".

Autor: E-Stock/Aleksandar Baclija

Deset do 15 dana sam se pripremao za ovaj nastup - rekao nam je Veljko neposredno pred izlazak na veliku scenu i dodao da mu je teško da uklopi koreografiju sa pevanjem:
Mnogo mi je lakše da se pripremim pevački. Takmičio sam se u drugoj sezoni gde je bitnije bilo pevanje, sada je, u petoj sezoni, bitna i koreografija i scenski nastup, to mi je teško. Mnogo mi je teško da sve to uklopim. Meni najveće poteškoće stvara koreografija, ja uglavnom stojim u mestu i pevam, to mi žiri zamera, ali trudim se da to popravim - istakao je on.

Veljko nam je otkrio i koje kritike žirija je do sada dobio i kako je na njih reagovao. On je naglasio da pokušava da uvaži savete, ali mu to ne ide baš najbolje.

Sjajni su komentari žirija, oni su tu da nam daju kritike, a mi ćemo to da poslušamo i da popravimo - naveo je ovaj talentovani takmičar i dodao:

Autor: E-Stock/Aleksandar Baclija

Ja sam usvojio njihove kritike, do sada sam uvek dobijao više negativnih komentara, zbog tog scenskog nastupa, jer se ne krećem po sceni, onda kada se krećem, oni kažu "Nemoj da šetaš, stani" - rekao je Veljko kroz smeh.

Ovaj talentovani dečak je naveo i da je žiri ispunio njegova očekivanja što se tiče strogoće, te da su njihovi komentari uvek na mestu.

Očekivao sam da će biti strogi, ovo je ipak peta sezona. Mi smo sve ovo prošli, stigli smo svi do finala i moramo sada da budemo najbolji - rekao je Veljko.

Autor: E-Stock/Aleksandar Baclija

Kako bi videli ovaj fenomenalan nastup, kako se Veljko snašao u ulozi svog idola, Saše Kovačevića i kakve je ocene žirija dobio budite uz televiziju Pink ovog petka od 22 časa i pratite još jedno izdanje "Pinkovih zvezdica - All stars".

Pored njega u imitacijama će se ovog petka oprobati i David Radosavljević, Ema Simonović, Bojana Radovanović, Amna Alajbegović, Teodora-Tara Stojanović, Tomislav Milovanović, Irina Arsenijević, Sergej Pajić, Pavle Vasiljević i Valentina Mec.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti