separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

OVO JE NAJTEŽA PESMA KOJU JE DO SADA PEVAO U TAKMIČENJU! David Radosavljević spreman da žiri i publiku ostavi bez daha u do sada neviđenom izdanju! (VIDEO)


Zbog ove imitacije stavio je punđu i nacrtao bradu i brkove.


Vaše omiljeno dečije muzičko takmičenje "Pinkove zvezdice - All stars" ovog petka od 22 časa na televiziji Pink donosi vam novu temu - Imitacije. Najtalentovaniji mališani u regionu temeljno su radili na ovim nastupima i potpuno su spremni da i publiku ali i žiri ostave bez daha.

Prvo veče imitacija otvoriće David Radosavljević pesmom "Veruj u nas" koju u originalu izvodi Adil. David se u potpunosti "pretvorio" u popularnog pevača, te je dobio i bradu, ali i punđu. Pre samog nastupa, ovaj talentovani dečak otkrio nam je zašto se odlučio baš za ovu imitaciju i koliko se dugo pripremao.

Autor: E-Stock/Aleksandar Baclija

Ja njegove pesme pevam već dugo i znam da ih pevam. Ali za imitaciju nikad nisam odlučivao da ću imati punđu kao što on ima, da ću imati ovu bradu i sve ovo što on ima. Ali ako si profesionalac, sve ćeš proći - rekao je David i dodao:
Nije mi trebalo dugo da se pripremim jer njegove pesme stvarno dugo pevam. Ali ja scenski nastup nikad ne pripremam, sve izađe iz mene kada sam na sceni, sve iz srca radim. Sada imam malu koreografiju sa mojom solistkinjom koja pleše uz mene, nije mi trebalo puno, četiri časa - istakao je on.

David je rekao da je pesma "Veruj u nas" jedna od najtežih koje je pevao u ovom takmičenju, te da se susreo sa određenim poteškoćama prilikom pripreme za ovaj nastup.

Pevački mi je trebalo malo vremena, jer je pesma teška. Adil i ja imamo iste pokrete, isto se ponašamo na sceni. Tako da imitacija neće biti teška, baš smo slični. Što se tiče pevanja, on je stvarno vrhunski pevač, malo je pevački teže, ali rešio sam to - naveo je on i nastavio:

Autor: E-Stock/Aleksandar Baclija

Ova pesma je previše teška, jedna od najtežih koje sam pevao. Malo sam teže savladao nešto na kraju pesme, kada ima veliki deo, treba da se uzme veliki dah, to mi je bilo najteže da naučim, ali sam naučio vežbanjem - siguran je David u sebe.

David je dao i svoj komentar na petočlani žiri, koji nas iz nedelje u nedelju oduševljava svojim komentarima i savetima.

Zadovoljan sam komentarima žirija, svi komentari za mene su bili odlični. Bilo je i malih kritika, ali ja to ne zovem kritikama, oni to nama govore da bi sledeći put bili bolji. Svaki put kada nam kažu nešto, mi to promenimo i sledeći put budemo bolji. Takvi smo bili, takvi ćemo ostati, ja stvarno poštujem sve što mi kažu. Sve njihove savete sam usvojio - rekao je on i naglasio da je žiri veoma strog iako to nije očekivao.
Nisam očekivao da će biti ovoliko zahtevan žiri, očekivao sam da će biti malo blaži ali meni nije problem što su oni strogi, ja znam kako ću to odraditi i znam da ću kad tad razvaliti - zaključio je David.

Autor: E-Stock/Aleksandar Baclija

Kako je petočlani žiri ocenio ovaj nastup Davida Radosavljevića i da li je on u potpunosti uspeo da uđe u Adilov lik, saznajte ovog petka od 22 časa na televiziji Pink u najnovijoj epizodi "Pinkovih zvezdica - All stars".

Pored Davida svoje imitacije će ovog petka pokazati i Amna Alajbegović, Toma Milovanović, Bojana Radovanović, Ema Simonović, Teodora-Tara Stojanović, Veljko Čačić, Irina Arsenijević, Sergej Pajić, Pavle Vasiljević i Valentina Mec.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti