AKTUELNO

Konačno se dogovorili.

Najpopularnij nekadašnji glumački par Bred Pit i Anđelina Džoli dve godine nakon podnošenja zahteva za razvod braka, kako prenose strani mediji, doneli su zajedničku odluku.

Foto: Tanjug

Naime, oni su shvatili da njihov loš međusobni odnos i konstantni sukobi veoma loše utiču na njihovu decu. Zbog toga su rešili da se dogovore oko zajedničkog starateljstva nad decom.

Iako se Anđelina svm silama trudila da postigne da Bred što manje vremena provodi sa decom, izgleda da će je ipak odlučila da popusti. Doduše, sporazum o kojem se sve više priča bivši supružnici još nisu potpisali.

Foto: Tanjug AP

Pored starateljstva još nije poznato kako će bivši supružnici raspodeliiti imovinu, uzimajući u obzir da nisu potpisali predbračni ugovor.

Kako god se završilo, niko neće izaći iz ovoga kao pobednik - rekao je izvor za "US Weekly".

Podsetimo, Anđelina i Bred su se venčali u avgustu 2014. godine. Imaju sinove Medoksa (17) i Peksa (13), ćerku Zaharu (13) i Šiloh (12), kao i blizance Noksa i Vivijen (10).

POGLEDAJTE JOŠ: UVEK MEĐU SVETSKOM ELITOM: Marijana Mateus u društvu Viktorije Bekam, EVO ŠTA JOJ JE KREATORKA PRIREDILA! (FOTO)

Autor: S.R.

#Anđelina Žoli | Angelina Jolie

#Bred Pit | Brad Pitt

'