AKTUELNO

Radanović otkrio da mu nije jasno koju igru Đoganijeva igra.

Pinkova zvezda Sloba Radanović je veliku popularnost stekao učešćem u rijaliti programu "Zadruga" gde je sa Lunom Đogani prevario svoju, sada već bivšu suprugu Kristinu Kiju Kockar.

Iako je ljubav Lune i Slobe okončana još u prethodnom rijalitiju njena tuga za pevačem ne jenjava, pa skoro svakodnevno prolazi kroz pakao kada bilo ko od zadrugara spomene njegovo ime.

Foto: Pink.rs

Sloba je imao priliku da na prethodnoj žurki zabavlja zadrugare u Beloj kući, a njegovo pristustvo je najteže palo blogerki, koja je ponovo ronila gorke suze i po Slobi osula paljbu, dok je tokom noći promenila ploču i nahvalila ga.

Foto: RTV Pink

Naime, ona je izjavila da je ponosna što je njen bivši dečko postigao veliki uspeh na estradnom polju. Mi smo povodom toga kontaktirala Slobu kako bismo saznali šta on ima da kaže nakon lepih reči koje je o njemu iznela Đoganijeva.

Ne znam zaista, ništa mi tu nije jasno. Svakodnevno me pljuje i ismeva, a onda je kao ponosna na to što radim. Eto... Lepo ako je tako. U svakom slučaju ja njoj želim svu sreću ovog sveta i da što pre ojača i postane pozitivna - rekao je Sloba.

Foto: Pink.rs

Pročitajte još: BEBA MU JE VELIKI PODSTREK DA SE OPORAVI ŠTO PRE! KUMA ANDREANA PRESREĆNA ZBOG PRINOVE: Znam koliko je Darko želeo dete sa Marinom! (FOTO)

Osim toga, Radanovića smo upitali da li je samoinicijativno ili na nagovor Miljane Kulić prišao Luni, kako je ona to sinoć izjavila.

Sam sam joj prišao i pozdravio se sa Lunom, kao i sa svima. To je stvar kulture i obraza. To je njena stvar, ja sam najnormalnije prišao i pozdravio se, a ona okrenula glavu -  izjavio je Sloba za portal Pink.rs.

Foto: Instagram

D. Božović

#Sloba Radanović

'