AKTUELNO

Dobio je i poklon od njega.

Slobodan Sloba Radanović u poslednje vreme dobija sve više pohvala na račun svog pevanja, ali i fizičkog izgleda na kome je radio mesecima. Ipak, postoji još nešto zbog čega Sloba ima obožavaoce, a to je njegova ljubav prema fudbalu.

Foto: Pink.rs

Naime, pevač je dobio video-poruku od Darka Pančeva, fudbalske legende i igrača Crvene zvezde iz vremena kada je ona osvojila finale Kupa šampiona 1991. godine.

Slobodane, zdravo! Čuo sam da dobro pevaš, da pratiš fudbal i znam da si iz Zrenjanina, to je jedno lepo mesto, zato što je iz Zrenjanina Ilija Ivić, koji mi je bio kolega. Iz Zrenjanina je i ekipa "Proletera", koja je bila dobra ekipa u vreme Jugoslavije. Vojvodina je mirna, lepa šuma, lepa klopa. Želim ti dobru karijeru i da kad postaneš poznat dođeš i Skoplje - rekao je Pančev u snimku koji je Sloba objavio na svom profilu na Instagramu i poslao mu dres FK "Vardara".

Radanović je u okviru ovog posta ispisao i status u kom Darku zahvaljuje na časti koju mu je ukazao time što mu se javio i poslao mu poklon.

Fudbal i sport uopšte su nešto što je oduvek spajalo ljude, nebitno kojih vera, nacija, boja kože... Kada se igra fudbal, jedino što nas deli su boje dresova koje nosimo. Kamo sreće da je tako i u svim ostalim segmentima života. Za koga god navijali, kada vam ovakva legenda izgovori ovakve reči, ne možete da ostanete ravnodušni. Hvala Darku, legendi najvažnije sporedne stvari na svetu na lepim rečima i na dresu Vardara. Pozdrav za Makedoniju! - napisao je Radanović u komentaru snimka.

S.S.

#Sloba Radanović

'