AKTUELNO

Svojom izjavom nasmejao je sve u studiju.

Gosti ovonedeljnog izdanja emisije "Magazin In" voditeljke Sanje Marinković su pevačica Dara Bubamara, pevači Stevan Anđelković, Bojan Vasković, Dženan Lončarević, Aca Lukas i novinar Milomir Marić.

Foto: TvPink Printscreen

Na samom početku emisije Sanja Marinković je rekla da će ovoga puta tema biti "da li muškarci godinama odustaju od seksepila i zavodljivosti i da li to znači da su ih pobedili homoseksualci ili metroseksualci koji sve više plene zavodljivošću".

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE: DAVID POKUŠAO DA VRATI PRSTEN NA ALEKSANDRINU RUKU, ona ga brutalno odbila: Neću, moramo prvo da rešimo probleme! (VIDEO)

Svoj komentar odmah je izneo Aca Lukas, koji se osvrnuo na situaciju koju je imao u javnosti kada se posle njegove izjave o pripadnicima homoseksualnog opredeljenja podigla velika prašina.

Foto: TvPink Printscreen

Ja ću zbog drugog dela teme da napustim studio iz razloga što mi ne treba još jedna krivična prijava. Dovoljna mi je jedna krivična prijava. Metroseksualci su ovi što se voze metroom i oni koji jure ljude da ih seksualno napastvuju i čupaju obrve - rekao je Lukas.

Lukas je ovom svojom izjavom nasmejao sve prisutne u studiju, a Sanja Marinković je zatim najavila i svoje goste koji su bili sjajno raspoloženi isto kao i voditeljka "Magazina In".

Autor: S. K.

#Aca Lukas

'