AKTUELNO

U ovo je siguran!

Lunu Đogani i Davida Dragojevića u poslednje vreme prate priče kako gaje jedno prema drugom ljubavne emocije, iako je on već nekoliko godina u romansi sa Aleksandrom Subotić, koja takođe sa njima živi u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima, "Zadruzi 2".

Foto: RTV Pink

PROČITAJTE: VRATIO SE TRENINGU! Sloba Radanović odgovorio hejterima na najbolji mogući način, DIGAO VELIKU PRAŠINU! (FOTO)

Priče o njihovom bliskom odnosu dodatno je podgrejala ljubomora Tomislava Panića, koji je poručio Luni da se skloni od Davida jer on ima devojku, nakon čega je nastala žestoka svađa u kući.

Foto: TvPink Printscreen

U razgovoru sa ekipom portala Pink.rs otac Lune Đogani, Gagi Đogani je istakao kako Toma opravdano nosi nadimak "Mali Mića" i da mu treba neko kako bi bio siguran u svoj dalji opstanak u rijalitiju. Gagi je prokomentarisao i prijateljstvo njegove ćerke sa Aleksandrom i Davidom.

Foto: TvPink Printscreen

Znajući svoje dete, tvrdim da je sa Lunine strane iskreno prijateljstvo u pitanju. Mislim da je isti slučaj i sa Davidove i Aleksandrine strane i da nema ničega više od prijateljstva. Imajući u vidu ko zagovara nešto drugo, siguran sam da se radi o smišljenoj priči iskusnih rijaliti igrača, a njihov cilj je da opet serviraju publici potpuno neistinitu sliku o Luni - rekao je Gagi za Pink.rs

PROČITAJTE: OVO NIJE MOGLA DA PREĆUTI: Blondi otkrila da David SAM PRILAZI DEVOJKAMA, Aleksandrina reakcija ZAPREPASTILA SVE! (VIDEO)

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. Kuvekalović

#David Dragojević

#Gagi Đogani

#Luna Đogani

'