AKTUELNO

Napravljene su i male izmene prilikom izbacivanja.

Nova epizoda emisije "Pinkove zvezdice - All stars" upravo je počela na televiziji Pink. Dvanaestoro mališana večeras će se predstaviti najpoznatijim pesmama koje su obeležile devedesete.

Foto: TvPink Printscreen

Odmah na početku voditeljke Marijana Mićić i Ana Mihajlovski saopštile su publici ali i žiriju da je došlo do malih promena koje se odnose na izbacivanje.

Večeras samo jedan takmičar ispada. Oni koji budu imali svih pet stolica prolaze odmah dalje, a o onima koji budu imali četiri ili tri stolice žiri na kraju odlučuje. Ovoga puta, nećemo imati akapela pevanje, već će žiri odmah, na osnovu onog jednog nastupa, proceniti ko ispada - rekle su Marijana i Ana.

Foto: TvPink Printscreen

Petočlani žiri i ove noći činiće Nataša Bekvalac, Goca Tržan, Leontina Vukomanović, Sale Tropiko i Milan Stanković. Oni su odmah izrazili svoje zadovoljstvo zbog večerašnje teme, "Vesele devedesete".

Imaćemo večeras dobru žurku - rekao je Sale, a Goca je dodala da se izuzetno raduje što ćemo se noćas svi prisetiti sjajnih hitova sa kraja prošlog veka.

Foto: TvPink Printscreen

Ostanite uz TV Pink i pratite uživo "Pinkove zvezdice - All stars" i uz portal Pink.rs, na kom vas očekuju najsvežije informacije o najgledanijem dečijem muzičkom takmičenju u regionu.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Pinkove zvezdice - All Stars

'