AKTUELNO

Bez ikakvog povoda je nasrnuo na njih!

Podgoričanke D.R. (22) i T.P. (22) pretučene su preksinoć u centru Podgorice, kada ih je napao njima nepoznati muškarac.

Slučaj je prijavljen policiji, a napadnute Podgoričanke tvrde da ne poznaju napadača i da je on nasrnuo na njih bez ikakvog povoda. Jedna od njih je od udaraca izgubila svest, ali nasilnika to nije sprečilo da nastavi da ih udara.

Incident se dogodio u noći između petka i subote, u radnji brze hrane kod Sahat-kule u Podgorici. Pre nego što su ušle u taj objekat, njima nepoznati muškarac starosti od 50 do 60 godina počeo je da ih provocira. One nisu reagovale na to, a on je ušao za njima u objekat i nastavio da im upućuje uvredljive reči. Odmah zatim, kako tvrde, nasrnuo je na D.R., koju je udario pesnicom u rame i glavu. Ona je od jačine udaraca pala na pod. Odmah zatim je nasrnuo i na T.P., koju je takođe udario više puta. Nekoliko mladića koji su bili u tom objektu pritrčali su u pomoć.

-Srećom, tu je bilo nekoliko momaka koji su odmah dotrčali do nas. Da oni nisu bili tu, posledice bi bile mnogo veće. U pitanju je manijak, koji je bez ikakvog povoda nasrnuo na nas i počeo da nas udara - ispričale su napadnute devojke.

Ubrzo je stigla policija, ali je napadač u međuvremenu pobegao. Nakon izjave koju su dale u Centru bezbednosti Podgorica, one su upućene u Urgentni centar na ukazivanje lekarske pomoći. Tamo su im konstatovane povrede.

Napadač je D.R. naneo povredu u predelu kolena, ramena i lica, a raskrvario joj je i usnu. Njena prijateljica T.P. zadobila je, takođe, povrede kolena i lica, a od udaraca joj je tekla krv iz uha.

Policija je iz objekta u kojem se dogodio napad uzela snimak sigurnosnih kamera.

#Nasilje

'