AKTUELNO

Podgorička policija uhapsila je I.P. (31) iz Albanije, dok za tri osobe traga, zbog sumnje da su u mestu Miljac - Kučka Korita, u džakovima na leđima krijumčarili oko 110 kilograma marihuane.

Mediji prenose da je policija u istom reonu nešto ranije kod M.M. (30) pronašla i oduzela pištolj i municiju.

- Službenici OGB Tuzi su 13.05.2018. godine oko 16,00 časova, postupajući na osnovu operativnih saznanja, u mestu Miljac - Kučka Korita, na pešačkoj stazi koja vodi iz Republike Albanije preko granične linije u Crnu Goru, primetili četiri lica koja su na leđima nosila džakove i kretala se u njihovom pravcu, i pokušali da zaustave ova lica koja su se oglušila o naređenje da se zaustave, odbacila džakove i dala se u bekstvo - saopšteno je iz Uprave policije.

Navodi se da su nakon kraće potere policajci su uhapsili I.P. (31) iz Albanije, dok su se ostala tri lica uspela da pobjegnu preko albanske granice. Službenici OGB Tuzi su o događaju obavijestili kolege iz albanske granične policije.

- Pregledom lica mesta, policijski službenici su pronašli šest jutarnjih džakova u kojima se nalazila biljna materija tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, ukupne količine oko 110 kg - kazali su iz policije.

Mediji prenose da će droga biti upućena u Forenzički centar na veštačenja.

#Albanija

#Marihuana

#Podgorica

'