AKTUELNO

Veles je još u šoku posle ubistva!

Krvava drama noćas se odvijala u Velesu, gradiću u centralnoj Makedoniji, gde je jedan čovek čekićem ubio svog komšiju i povredio još četvoro članova njegove porodice, a potom se time pohvalio na Fejsbuku.

Neviđeni zločin se dogodio noćas, tri sata iza ponoći, kada je pobesneli S.V. ( 46 ) provalio u kuću svog komšije D.N. ( 66 ), sa kim je imao narušene odnose.

Prvo je uleteo u sobu u kojoj je spavala ćerka komšije, 31-godišnja T.N. i čekićem je počeo da je udara po glavi. Vrisak ćerke su čuli njeni roditelji, koji su spavali u susednoj sobi.

Kada su dotrčali da vide o čemu se radi, suludi komšija S.V. je i njih počeo da udara sa čekićem po glavi i telu.

Dok je trajala drama u njihovoj sobi, vrisku i zapomaganje u pomoć čuli su T.N. ( 63 ), brat napadnutog D.N., i njegova supruga V.N ( 53 ), koji žive na drugom spratu kuće. Čim su sišli dole, pobesneli komšija je i na njih nasrnuo čekićem nanoseći im teške povrede.

Foto: Printscreen Facebook

Svi povređeni su, kako ističu iz policije, bili odvezeni u bolnicu u Veles, gde je, zbog težine povreda, D.N. preminuo, a njegova supruga L.N. ( 55 ) je zbog krvarenja u mozgu bila hitno prebačena u Urgentni centar u Skoplje.

Nakon krvavog pira, kao da se ništa nije desilo, S.V. se mirno vratio svojoj kući i na socijalnim mrežama pohvalio da je ubio „svoje monstrume“.

- Fejsbuk prijatelji, ja sam večeras prekinuo da ćutim 47 godina otkako sam bio nem i gluv. Rešio sam da ubijem svoje monstrume, a moje mišljenje je da su monstrumi i celo društvo. Sve loše što će te čuti o meni od ovog trenutka pa nadalje, natovareno mi je upravo od ovih monstruma... Ne znam kada ću ponovo uspeti, i da li ću uspeti da se javim. Pozdrav i sve najlepše svim prijateljima... - napisao je monstrum iz Velesa.

Nedugo potom, policija je uhapsila zločinca, kome je određen pritvor.

#Makedonija

#Ubistvo

'