separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

region

KRISTINA (18) IZBODENA DO SMRTI! Uhapšen maloletnik, utvrđeno i gde je počinjen ZLOČIN KAKAV GRAD NE PAMTI


Osumnjičeni će biti priveden u Više tužilaštvo.


Istražitelji ni četiri dana nakon ubistva osamnaestogodišnje Kristine Raičević, ne saopštavaju detalje ovog stravičnog zločina, posle koga je uhapšen osumnjičeni dečak (16). Ipak, utvrđeno je u međuvremenu da je zločin počinjen 200 metara dalje od mesta gde je pronađeno telo devojke, a policija je sa sigurnošću isključila mogućnost da je osumnjičenom u ovome neko pružio pomoć.

To što se njegovo ime nije našlo u medijima, nije bila prepreka da se u Nikšiću sazna ko je maloletnik koji je osumnjičen da je počinio do sada nezapamćen zločin. U gradu pod Trebjesom njihovi sugrađani su i dalje u šoku, ističući da uhapšenog znaju kao dobrog dečaka iz poštene porodice.

Niko od njih ne može ni da nasluti zbog čega bi on na bilo koji način povredio nekog, a naročio počinio jedan od najmonstruoznijh zločina koji pamti ovaj grad. Ipak, isražitelji nemaju dilemu. Maloletnik je ispitivan na više okolnosti, a kao jedan od glavnih dokaza predočeni su mu telefonski listinzi i poruke iz mobilnog telefona.

Pomoćnik direktora Uprave Policije za sektor kriminalistike Enis Baković kazao je ranije da je na telu žrtve konstatovan veći broj ubodnih rana nanetih hladnim oružjem.

- Za nepuna dva sata uhapšen je Nikšićanin rođen 2003. godine i on će biti priveden u Više državno tužilaštvo - rekao je Baković nakon hapšenja osumnjičenog i dodao da se na osnovu svih dokaza može zaključiti da je reč o zločinu iz strasti.

Telo devojke u subotu je pronašao jedan meštanin Kočana u blizini jezera Krupac u Nikšiću.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti