separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

region

MALOLETNIK (16) UHAPŠEN ZBOG UBISTVA DEVOJKE KOD NIKŠIĆA! Njeno telo pronađeno u kanalu kod jezera Krupac


Crnogorska policija rasvetlila je ubistvo Nikšićanke Kristine R., čije je telo sa više ubodnih rana nađeno sinoć u blizini Krupca i uhapsila mladića iz Nikšića, rođenog 2003. godine.


Mladić je, kako je rekao pomoćnik direktora Uprave policije za Sektor kriminalističke policije Enis Baković, zadržan u prostorijama Centra bezbednosti Nikšić, i biće priveden u Više državno tužilaštvo, prenosi RTCG. 

Govoreći o motivima zločina, Baković je rekao da se, nakon uviđaja, a na osnovu prikupljenih dokaza, može zaključiti da se radi o zločinu iz strasti. 

Načelnik Centra bezbednosti Nikšić Tihomir Goranović saopštio je da je Kristinin nestanak prijavljen policiji 7. septembra. 

-Policijski službenici su prikupili obaveštenje od više građana i preduzeli niz aktivnosti koje su rezultirale dovodenjem maloletnog lica u CB Nikšić, zbog osnovane sumnje da je izvršio ovo krivično delo - naveo je Goranović. 

Telo devojke bilo je okrenuto licem prema zemlji, a prema nezvaničnim informacijama na potiljačnom delu glave bila je vidljiva povreda i tragovi krvi. 

Kako se navodi, telo devojke je pronašao meštanin koji u blizini čuvao stoku.  

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti