separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

region

ISPLIVALI NOVI DETALJI AFERE 'REKET'!  Boki 13 se hvalio Kamčevu: SA ZAEVOM SAM PRIČAO O STVARIMA KOJE NIKO DRUGI NE ZNA! (VIDEO)


Italijanski portal La Verita nastavlja da brutalno raskrinkava kriminalnu hobotnicu koju, između ostalih, čine makedonski premijer Zoran Zaev, njegov savetnik Zoran Bašanović i bivša estradna zvezda Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13. U čitavu aferu uključena je i specijalna tužiteljka Severne Makedonije Katica Janeva


Na ovom portalu objavljen je snimak u kojem Boki 13 u razgovoru sa makedonskim biznismenom Jordanom Kamčevom, žrtvom afere "Reket", otkriva koliko je blizak sa Zaevim:  

Na pitanje Kamčeva da li će biti problema sa Zaevim, Jovanovski odgovara:  

- Ja znam šta on govori. Znam šta sam razgovarao sa njim, stvari koje niko drugi ne zna.  

U čitavu aferu uključena je i specijalna tužiteljka Severne Makedonije Katica Janeva. 

Danas je na ovom portalu objavljen snimak u kojem Boki 13 tvrdi da je u svakodnevnom kontaktu sa tužiteljkom Katicom Janevom, koja je zadužena za slučaj Kamčeva, a usput pominje i izvesnog 'Zokija' koji mu pomaže. 

Istražitelji sumnjaju da je 'Zoki' zapravo Zoran Bašanović.

Italijanski novinari u posedu su i snimka razgovora Bašanovića i Bokija 13 u kome se njih dvojica direktno dogovaraju o detaljima akcije reketiranja.

Da podsetimo, italijanski list 'La verita', koji je u četvrtak emitovao snimak na kojem se vidi kako Boki 13 i njegov saradnik iz kuće Jordana Kamčeva iznose milion evra u kešu, juče je objavio novi audio-snimak razgovora na osnovu koga nadležni istražni organi sumnjaju da je Boki 13 reketiranje dogovorao sa Bašanovićem, koji danas u Skoplju radi kao savetnik Zorana Zaeva.   

Inače, u juče objavljenom snimku Boki 13 tvrdi da sa tužiteljkom Janevom sve dogovara i da se sa njom redovno viđa. Čak se u jednom trenutku čuje i glas tužiteljke, koja tajkunu kaže da 'ne brine ništa, jer će sve biti ok'.  

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti