separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

region

HIT SNIMAK IZ CRNE GORE: Mladić pijan ušao u TUĐI STAN, prespavao, a kada se probudio DOMAĆINI GA DOČEKALI SA KUTLAČAMA (VIDEO)


Zamislice sada scenu: Ujutru ulazite u dnevni boravak svog stana, a na krevetu spava visoki i korupulentan muškarac, a pritom se sve to dešava dok su vaša deca u drugoj sobi...


Snimak koji je nastao u Crnoj Gori nasmejao je ceo region i internetom se širi brzinom svetlosti, a može se uporediti sa nekom od scena iz popularne komedije "Mamurluk", u kojoj grupa ljudi u stanju pijanstva ulazi u brojne nepredviđene situacije, ne sećajući se istih.

Naime, jedna porodica se šokirala kada je ujutru u svojoj dnevnoj sobi zatekla nepoznatog mladića kako spava na njihovom kauču! Isprva su se uplašili, pomislivši da je reč o provalniku, čak su se naoružali kutlačama, a zatim su pokušali da ga probude.

Kada se mladić rasanio, ni njemu samom nije bilo jasno šta se dogodilo, a onda je sve došlo na svoje. Naime, kako su ustanovili, on je prethodne večeri malo više popio pa je, umesto u svoj stan, ušao u stan ove porodice.

Ova zabuna se, na sreću, završila dobro i sigurno je da će je i iznenađena porodica i zbunjeni mladić dugo pamtiti.

Iako je sve prošlo bezazleno, ova situacija ipak je dokaz da, pre odlaska na spavanje, proverite da li ste zaključali ulazna vrata.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti