AKTUELNO

Hrvatska ne pamti ovakav zločin.

Hrvatska je u šoku posle nezapamćenog zločina u kome je Igor Nađ ubio šest osoba, među njima tri žene, dva muškarca i jedan dečak (10).

Poštedeo je samo bebu koju je imao sa jednom od žrtava. Posle je pobegao, a kada ga je policija opkolila, izvršio je samoubistvo.

Nađ je rođen u Vukovaru 1983. godine, a sa jednom od žrtava, Majom Tojagić imao je bebu koja ima svega nekoliko meseci.

Sudeći prema objavama na Fejsbuku, njih dvoje su bili vereni. Ubijeni su i Majina sestra Josipa i 10-godišnji sin i njeni roditelji Dragomir i Filjke.

Foto: TANJUG/ Foto FaH/ Damir Sencar/ bk

Majin Fejsbuk profil pun je njihovih zajedničkih fotografija. Prve zajedničke fotografije sežu iz leta 2017. godine pa se može pretpostaviti kada su vezu započeli. Na nekim fotografijama Nađ je u društvu Majinog sina iz ranije veze, dečaka kojeg je takođe ubio.

Kako je otkrio Igorov poznanik, i sam šokiran sinoćnjim zločinom, tvrdi da je rođenom Vukovarcu "očito pukao film".

- Znam ga površno, uvek je bio na rubu zakona. Život ga je ostavio samog u Zagrebu i snalazio se kako je znao. Očito mu je pukao film, znam samo da je više puta dolazio u konflikt s porodicom - rekao je.

Bivša koleginica kaže da je Maja upoznala Igora u salonu za masažu gde je jedno vreme i radila.

- Igor je dolazio na masažu i tako je počela njihova veza. Ona je bila razvedena i imala je dete. O detetu je stvarno brinula kao prava majka. Za Igora znam da se bavio drogom i da je dilovao. Maja se nikada nije žalila na njega, ali to je bio početak njihove veze. Ne znam šta se u međuvremenu događalo jer nismo bile u kontaktu. Sestru joj nisam poznavala  - kazala je žena koja je želela da ostane anonimna.

#Zagreb

'