separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

region

U NEVOLJI NIJE VAŽNO KO JE SRBIN, A KO HRVAT! Vozač automobila sa BG tablicama pomogao čoveku kome je na putu u Splitu stao auto (VIDEO)


Vozač automobila sa beogradskim tablicama stao je da bi pomogao čoveku da pokrene svoja kola.


Dalmacija se često predstavlja kao mesto na kojem se ne tolerišu oni drugi i drugačiji, a mediji najčešće prenose slucajeve razbijanja automobila sa srpskim registracijama, piše Indeks.hr.

Da bi suživot i tolerancija doneli predivne promene, pokazuje snimak iz Splita, kada je u saobraćajnoj gužvi vozač automobila sa beogradskim tablicama stao da bi pomogao čoveku da pokrene svoja kola, navodi hrvatski portal.

- Kako je svaki radni dan ujutro velika gužva na ulazu, tako se dogodilo da je jedan auto prokuvao - i ono što je zanimljivo je da je to primetio vozac 'pežoa' beogradskih registracija, koji se odmah zaustavio pomoći čoveku pokrenuti auto - ispricao je čitalac Indeksa, ističući da je snimak poslao "u inat svima koji razbijaju aute sa srpskim registracijama po Splitu i Dalmaciji".

Izvor portala koji je poslao video snimak, napominje da, kad zatreba pomoć na putu, nije važno da li je neko Srbin ili Hrvat.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti