AKTUELNO

Devojčica u komi priključena je na aparate, a šokiranom ocu je takođe bila potrebna lekarska pomoć!

Dete se, kako navode hrvatski mediji borilo za život, ali je njeno stanje sada stabilizovano. Otac devojčice koju je hitna služba zatekla u kolima na 40 stepeni bez svesti sve vreme ponavljao: "Šta sam to uradio, kako sam mogao da je ostavim?!" Hitnu pomoć nazvao je sam otac, devojčici su odmah uključili infuziju jer je bila dehidrirana i bez svesti!- Poziv je stigao u Hitnu da je detetu naglo pozlilo i krenuli smo odmah. Upućen je lekarski tim na mesto a tek kasnije se saznalo da je dete, nažalost, više od dva sata provelo u vozilu dok je otac radio. O slučaju smo obavestili policiju - rekla je Gordana Bilić Antić iz Zavoda za hitnu medicinu Istarske županije.

- Dete je disalo, ali je bilo u komi. Pritisak joj je bio dosta nizak, a odmah smo u terapiju uključili kiseonik te je otvoren venski put. Dete je bilo i pod temperaturom koja je iznosila 38,2 stepena - kaže Bilić Antić i dodaje da je devojčica u stabilnom stanju.

Pročitajte još: Četvorogodišnja devojča se BORI ZA ŽIVOT nakon što je SATIMA BILA ZATVORENA U KOLIMA NA VRUĆINI! Lekari Hitne pomoći daju sve od sebe...

#Dete

#vrućina

'