separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

region

KRVAVI OBRAČUN! Jedan Pakistanac teško povređen u sukobu migranata


U obračunu migranata iz Pakistana i Avganistana noževima u Gornjem Babinom Potoku i Rudopolje jedna osoba je teško povređena, a nekoliko lakše ranjeno.


Do incidenta,u kojem je učestvovalo sedam migranata iza Pakistana i Avganistana, je došlo sinoć i tom prilikom jedan Pakistanac je teško povređen i bori se za život.

Deo migranata koji su pritvoreni u Gospiću bio je na lekarskom pregledu gde su im konstatovane lakše povrede.

- Sinoć su policijski službenici prilikom pojačanog postupanja u suzbijanju nezakonitih migracija u mestu Gornji Babin Potok uhvatili jednog muškarca, bez ličnih dokumenata, s vidljivim povredama na telu, a potom i u mestu Rudopolje šest muškaraca bez ličnih dokumenata, od kojih su trojica imali vidljive povrede na telu - saopštila je policija.

U Opštoj bolnici u Gospiću pružena je lekarska pomoć trojici muškaraca, kji su zadobili lakše povrede, dok je teško povređeni muškarac zadržan na lečenju u Opštoj bolnici u Zadru, preneli su hrvatski mediji.

S obzirom da je utvrđeno da su svi muškarci nezakonito prešli državnu granicu, u toku je utvrđivanje njihovog identiteta, a dalje postupanje će biti u sklau sa nacionalnim i evropskim zakondavstvom i kriminalističkim istraživanjem, navodi se u saopštenju.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti