AKTUELNO

Mirjana Kostić-Vlajić, majka Zvjezdane Bencun koju je brutalno ubio suprug Slobodan Miljuš rekla je da je njena ćerka odlučila da se razvede poskle 13 godina braka.

Zvjezdana je radila je dva posla da prehrani njihovo dvoje dece, dok je on bio vozač kamiona i često na putu.

- Živeli smo u Bosni, a onda otišli u Ameriku. Tamo smo živeli 18 godina. Njih dvoje su se uzeli i živeli sami u braku. On je iz Like, Krajišnik. Mnoge stvari je radio u Americi, kurvao se, moja kćerka je decu odgajala sama.

Htela je razvod braka, a on je tada postao još gori, nije mogao da prihvati da će ga ostaviti. Kad je došla s posla, uzeo je bejzbol palicu i smrskao joj glavu", i ispričala je očajna majka.

Stravičan zločin dogodio se u Las Vegasu u petak, 17. maja. Njihov sin (12) je gledao kako otac bejzbol palicom udara njihovu majku, a onda istrčao iz kuće do obližnje benzinske pumpe i zatražio pomoć.

Poručnik Rej Spenser (Ray Spencer) rekao je kako je dečak rekoa da je njegov otac udario majku bejzbol-palicom. Policajci su odmah smestili dete u automobil i krenuli na lice mesta da provere istinitost njegove priče. Kada su pokucali na vrata, niko se nije otvarao, pa su ušli kroz otvoreni prozor spavaće sobe.

Tamo su zatekli ženu u lokvi krvi na krevetu i vidnom povredom glave, a pored nje je ležao muž, rekao je Spenser. Policajci su priveli muškarca, koji je identifikovan kao 37-godišnji Slobodan Miljuš, dok je ime ubijene žene Zvjezdana Bencun.

#Ubistvo

'