AKTUELNO

Slala je nage fotke učenicima?

Profesorka iz bosanskog grada Vareša našla se u centru skandala nakon što su njene golišave fotke dospele u javnost.

Kako prenose mediji, fotografija na kojoj je profesorka bez krpica snimljena je u učionici, ali do sada se još uvek niko iz škole službeno nije oglasio.

Foto: Printscreen Instagram/Privatna arhiva

Sarajevski list Dnevni avaz objavio je u utorak fotografiju profesorke bosanskog jezika Berine Fatić na kojoj je gola, a koja je navodno snimljena u učionici u srednjobosanskom gradiću Varešu.

Foto: Printscreen Instagram/Privatna arhiva

Stanovnici Vareša i javnost na društvenim mrežama pitaju se da li je profesorka Berina Fatić golišave snimke iz školskih klupa Mešovite srednje škole "Nordbat 2" razmenjivala sa svojim učenicima.

Kako piše Dnevni avaz, za sad je poznato da je profesorka razmenjivala svoje fotografije s nepoznatim mladićem, a on ih je postavio na Fejsbuk, Instagram i ostale društvene mreže.

Potvrdu o foto-sešnu mediji su pokušali da dobiju od profesorke, ali ni ona ni direktor škole u kojoj radi nisu odgovarali na telefonske pozive.

Foto: Printscreen Instagram/Privatna arhiva

Profili profesorke iz Vareša na Fejsbuku i Instagramu su ugašeni, a navodno su bili preplavljeni njem golišavim fotografijama snimljenim u školskoj zbornici, učionici kao i ispred školske table gde je snimila selfije.

Građani Vareša, gradića udaljenog 30-ak kilometara od Sarajeva, šokirani su, a javnost i stručnjaci čude se što se o događaju još niko iz škole nije službeno oglasio.

Mlada i zgodna profesorka Berina Fatić i ranije se rado fotografisala u izazovnim pozama, ali nikada do sad i potpuno obnažena.

#Bosna i Hercegovina

'