AKTUELNO

Policija Srednjobosanskog kantona uhapsila je 42-godišnju konobaricu Sanju Đ. zbog sumnje da je u kafiću "Astor“ kod stambenog naselja Grozdovi u Travniku nožem ubila 58-godišnjeg Husu T., vlasnika ovog ugostiteljskog objekta.

Prema rečima Hasana Hodžića, portparola policijskog komesara MUP-a SBK, pripadnici PU Travnik u nedelju oko 6.30 sati primili su dojavu i odmah izašli na teren, gde su zatekli telo muškarca. Naknadnom proverom utvrdili su da se radi o Husi T.

Kako nezvanično saznajemo, reč je o ljubavnoj svađi koja se pretvorila u tuču u kojoj je Sanja Đ. dobila udarac od Huse, a potom je zgrabila nož i ubila ga.

Ona je privedena i saslušana u prisustvu advokata u prostorijama MUP-a SBK. Takođe nezvanično, tokom davanja iskaza govorila je da se ne seća događaja. Određeno joj je 24-satno zadržavanje posle čega će je saslušati kantonalni tužilac.

Prema nepotvrđenim informacijama, Huso T. zadobio više uboda u stomak. Travničani ga poznaju kao uzornog građanina i dugogodišnjeg radnika tamošnjeg Doma zdravlja, koji iza sebe nema kriminalnu prošlost.

#Bosna i Hercegovina

#Konobar

#Ljubavnik

#Ubistvo

'