AKTUELNO

Pored poslovnih uspeha, Fejzulah Avdić u privatnom životu radost deli sa suprugom Anelom i ćerkama Nejli i Aminu.

Fejzulah Avdić, poreklom iz Bosne i Hercegovine, imao je sedam godina kada je izbegao, a sa 27 završio je na Forbsovoj najuticajnijih ljudi mlađih od 30 godina, za 2019. Imao je samo sedam godini kada je iz Bosne i Hercegovine izbegao u Sjedinjenjene Američke Države, gde i danas živi. Fejzulah Fuji Avdić je proglašen za jednog od mladih lidera na koje posebno treba obratiti pažnju u narednim godinama.

- Za ovakav uspeh uvek je zaslužan veliki trud jednog tima i zahtevao je naporan rad i zalaganje svih, od onih koji su tu još od početka, do nedavno zaposlenih ili onih koji su prešli na druga mesta - kazao je Avdić, koji podružnicu firme ima i u Sarajevu, preneo je sarajevski portal Klix.

Očekuje se da će Avdićeva kompanija Stryker Logistics, koja se bavi logističkom podrškom i brokerstvom, sa sedištem u američkoj saveznoj državi Kentaki, u Bovling Grinu, premašiti zaradu od 15 miliona dolara ove godine.

Magazin Entrepreneur je takođe, ove godine, imenovao ovu kompaniju za jednu od najboljih američkih poduzetničkih kompanija.

- Mnogo sam ponosan na sve svoje kolege i radnike i zadovoljstvo mi je što i sami mogu uživati u uspehu gde se prepoznaje njihov težak rad i zalaganje, jer oni to svi zaslužuju. Takođe, moj najvažniji tim je moja porodica bez čije podrške bih bio potpuno izgubljen u ovom svetu.

Pored poslovnih uspeha, Fejzulah Avdić u privatnom životu radost deli sa suprugom Anelom i ćerkama Nejli i Aminu.

#Bosna i Hercegovina

'