AKTUELNO

Postale su dobre drugarice.

Četvrtak uveče je uvek rezervisan za gledanje snimaka nastalih u poslednjih nekoliko dana u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima, "Zadruzi".

Jedan od klipova, bio je onaj na kom Luna Đogani teši Aleksandru Subotić nakon njene svađe sa svojim dečkom, Davidom Dragojevićem.

Pošto su odgledali ovaj snimak, glavni akteri su dali svoj komentar na celu situaciju.

Foto: Rijaliti Zadruga

Ja protiv ovoga nemam ništa, to su ženske stvari, ženska priča, to podržavam. Uz kaficu, devojke komuniciraju, meni je to normalno. Drago mi je što ona ima sa kim da razgovara ovde - rekao je David.

Ipak, devojke nisu bile tako dobre volje kao Dragojević, te je Aleksandra u jednom trenutku osudila njegovo druženje sa mnogim zadrugarima.

Foto: TvPink Printscreen

Svi znaju šta ja mislim, znam da kažem, David zna da ja pričam sa Lunom. To ne može da se nazove tračarenjem jer ja vrlo jasno i glasno pričam. Ja sam se ovde za dva meseca prvi put ispovedila nekome, to je bila Luna i prijalo mi je. Ja sam to njemu pričala dva meseca, ali pošto nisi čuo, ja sam ispričala Luni - navela je Subotićeva.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ONA TRAŽI PAŽNJU, NIJE TO IMALA KAD JE TREBALO: Banetova, Jelenina i Markova majka otkrile šta misle o vezi Aleksandre i Davida, u jednoj stvari su bile složne! (VIDEO)

Mi smo pričale satima. Nisam rekla da je David kriv, niti da je Aleksandra kriva. Meni je drago da ona može meni sve da kaže i da ja mogu da je posavetujem. Po meni, muškarci kada osvoje ženu imaju prava da je ignorišu. Ja sam to osetila na svojoj koži. Ovde svi površno gledaju na njihovu situaciju, David će sa svima da bude kul, i kada ga uvrede će da ude kul. Aleksandra nije takva, i zato mnogi kažu da ona nije dobra i da je ona kriva. Nimalo joj nije svejedno. Ona je toliko vezana za Davida jer očigledno nije imala osobu u životu kojoj može da bude privržena - istakla je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

David mora stane iza svojih postupaka. On je dobar skoro sa svima. Nekim zadrugarima je taktika da mene povrede preko Davida. Meni je on jedina slaba tačka. Ovde ne postoji osoba koja može da me spusti i da mi parira, on je moja slaba tačka, volim ga, nisam devojka kojoj prijaju ovakve situacije. Ja nisam glumica, ne umem da se kontrolišem, nemam kočnicu - zaključila je Aleksandra.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimcima koji slede.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Aleksandra Subotić

#David Dragojević

#Luna Đogani

'