AKTUELNO

Častila je svoje obožavaoce obradom hita.

Pevačica Zlata Đurković je danas posebno raspoložena. Ona za to ima i te kakav razlog. Njenoj deci, tačnije blizancima je danas petnaesti rođendan. Ona je od Velikog šefa dobila telefonski poziv koji ju je veoma obradovao. Zlata je konačno dobila priliku da vidi i čuje svoje blizance i supruga.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Zlata je u više navrata govorila kako ona sa svojom decom i suprugom ima poseban odnos i da ne bi svako razumeo kako oni funkcionišu. Kako javnost ne bi pogrešno protumačila njihovo ponašanje tokom razgovora, on je za portal Pink.rs izjavio da nisu hteli da burno reaguju na Zlatu kako njoj ne bi stvarali pritisak.

To je ono kad nemate šta da sakrijete ili slažete. Mi smo pomalo čudna porodica. Kod nas je kao u klubu. Uvek zezanje. Zamislite da smo plakali zajedno sa Zlatom, ne bi to bili mi - rekao je Vladimir ovom prilikom.

Foto: Facebook

Pročitajte više: TRESLA SE I VRIŠTALA OD SREĆE: Ovako je izgledao Zlatin PRVI razgovor sa decom i mužem posle više od DVA MESECA (VIDEO)

Zlata je nedavno obradila hit Tine Tarner, pa je njena porodica čekala baš današnji dan kako bi njen video-snimak objavili.

Pogledajte kako Zlata izvodi hit ''Simply The Best'' u video-snimku ispod teksta.

I.Radulović

#Tina Tarner

#Zlata Đurković

'