AKTUELNO

Đuričić se uz nju osetio kao mladić.

Nekoliko minuta neposredno pred žurku ispred sobe za izolaciju, gde su odmarali golupčići Aleksandra Subotić i David Dragojević, začuo se vrisak i smeh. David je odmah poskočio da vidi o čemu je reč i imao je šta i da vidi - svog cimera Mikija Đuričića, koji je Suzanu Perović jurio, hvatao za ruku, ljubio, dok se ona smeškala i gurala ga od sebe.

Miki je pravdao svoje detinjasto ponašanje time što ga je Suzana danas zapostavila i nije mu prišla, niti skuvala kafu, a onda je počeo sa svojim pronicljivim pitanjima.

Foto: TvPink Printscreen

Danas smo pričali da me je Suzana razočarala. Nećeš ti valjda takva na žurku, kao seljanka, hoćeš se presvući? - upitao ju je Miki.
Ti si jedan jako bistar momak. Ja sebe zaista ne prepoznajem, da se jedan drvoseča ovako ponaša prema meni - uzvratila mu je Suzana.
Sve devojke sa kojima sam se zabavljao su bile intelekutalke - pravdao se Miki.

Foto: TvPink Printscreen

Što nisi došao danas da me vidiš? - upitala je Suzana.
Ja sam povređen. Ja i Aleksandra izgledamo ovako spolja grubijani, ali smo u stvari veoma krhki - rekao je kroz smeh Miki grleći Aleksandru.

Foto: TvPink Printscreen

S obzirom na to da je Miki već u nekoliko navrata izjavio da je Suzana njegova stara ljubav, po njegovim postupcima se može reći i neprežaljena. Da li će pčelar iz Kupinova pokušati da osvoji srce Perovićeve ostaje nam da saznamo.

Pročitajte još: PLAŠI SE DA JE NE IZGUBI? Zadrugarke NE PRESTAJU DA PRIČAJU o Aleksi Saviću, otkrile šta je krišom poručio svojoj devojci (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'