AKTUELNO

Nisu mogle da veruju šta je sve izjavila za vreme sastanka u Beloj kući.

U današnjeg sastanka koji je za cilj imao razrešavanje svih mogućih konflikata i nesporazuma u proteklih nekoliko dana došlo je do žestoke svađe između Lune Đogani i Dragane Mitar.

Foto: Instagram

Naime, Đoganijeva je osula paljbu po njoj, pa je u pitanje dovela i njen moral, što niko od ukućana nije komentarisao u tom trenutku. Međutim, Nataša Moskva, Rebeka Popović i Dragana Mitar odmah posle sastanka komentarisale su Lunine reči i tom prilikom o njoj otkrili do sada nepoznate informacije.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nije više u centru zbivanja i zato isplivavaju njene slabosti. Sad se vrši presing da ona pokaže svima da nije samo ona ta Luna, ima ih više - rekla je Rebeka.
Ona i ja smo imale par situacije i ne mogu da kažem, kad mi je bilo teško branila me i bila je tu za mene. Meni je najviše zasmetalo to što je rekla da si ti radila spolja sve što je ona unutra - rekla je Nataša.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja bih išla odavde, meni je mesec dana puna kapa, verujte mi! Vi niste čule kad je ona tražila čašu, on (Marko Miljković) kaže da je dao Dragani. I jesam li ja uticala na to što on uvek meni da sve? Ja sam sa njim sedela juče i rekla sam mu baš da ona mene ne simpatiše - rekla je Dragana.

Moskva je odlučila da otvori dušu, pa je bez dlake na jeziku ispričala jednu situaciju koja se desila između nje, Marka Miljkovića i Lune.

Ona je svima nama stavljala do znanja da nikad ništa neće biti među njima. I sad ispada - mi nju pljujemo, a mi samo konstatujemo. Ona je meni pomagala i ja neću govoriti ništa ružno, ali baš ću pričati sa njom. Sinoć ja idem u garderober, ona i Marko stoje i zaustavim se. I ona kaže njemu da je on nešto... U smislu da ju je zapustio. Marko je meni pre par nedelja rekao da mu je Luna broj jedan - rekla je Moskva.

Šta su zadrugarke još ispričale o Đoganijevoj, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Dragana Mitar

#Nataša Moskva

#Rebeka Popović

'