AKTUELNO

Sve zbog kupovine namirnica.

Tokom dana Tomislav Panić je imao zadatak da za svoju grupu kupi namirnice kojima će obezbediti život ostalim zadrugarima za ovu nedelju. Na spisku su se nalazile i namirnice Marije i Miljane Kulić koje on nije kupio, a one su bile besne zbog toga.

Kada je voditelj Milan Milošević došao u Belu kuću kako bi izvršio pretres nedelje i razgovarao o aktuelnim temama, ova tema je bila neminovna da se prodiskutuje o njoj.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam rekao svim zadrugarima da skupe po paklicu cigara i da im daju - pravdao je svoj postupak Toma.
Zašto da mi daju kada smo ti dale 4.000? Veći lopov od tebe ne postoji - vikala je Marija.

Foto: TvPink Printscreen

Tvoja mama je rekla prodao si, a ti si rekla da si platila, a u stvari si mi stavila pare u džep. Ja neću niko da mi gura novac u džep - urlao je Marko.
Ti si meni uvek davao, ja neću da meni bilo ko plaća nešto i daje džabe. Marko mi nije tražio novac, hteo je da mi pokloni cigarete, ja nisam htela da mi bilo šta daje, jer čist račun duga ljubav - pričala je Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

Miljana i Marija su urlale u glas zbog toga što su tokom današnje kupovine oštećene, a od njihovih urlika odjekivala je Bela kuća.

Pročitajte još: NIJE JOJ SVEJEDNO? Karađorđe ispričao detalje veze sa Ivanom, ona PRIZNALA DA JE NAIŠLA NA OSUDE, a onda ju je Mina OVIM DOTUKLA! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'