AKTUELNO

Obezbeđenje ih razdvajalo.

Tokom noći je došlo do žestoke svađe izmešu Zlate Đurković i Lazara Jeremića, kada je on tvrdio da Pinkova zvezda nije imala lepe reči za Natašu Moskvu, njegovu simpatiju. U rasrpravu je uključena i Marijana Zonjić koja je otkrila jedan deo ove priče.

Jesi li čula da je Zlata pričala neke priče Nataši o meni - upitao je Lazar Marijanu.
Nataša je meni rekla da si ti njoj prenela kako je Lazar bogat, da su njegovi imućni, da si ti nju nagovarao da ona to meni priča - ispričala je Marijana.

Foto: TvPink Printscreen

U tom trenutku Lazar je poželeo da suoči ove ukućanke i time pokaže Nataši koliko je voli, a u stvari je postigao kontraefekat i posvađao se i sa Moskvom i sa Zlatom.

Pričao sam ti koliko mi znači i znaš šta si mi ti tada rekla o njoj - objasnio je Lazar.
Ja? Šta sam ti rekla? Ja devojku ne poznajem. Jurio si me 15 puta po imanju da joj ja kažem nešto lepo - pričala je Pinkova zvezda.

Foto: TvPink Printscreen

Ne, rekla si da Nataša obožava pare i tako ćeš lako doći do nje. Ona sve radi za novac. Ti si meni rekla kako se ona ka*a za lovu, rekla si mi kako ti možeš da budeš sa devojkom koja se je*be za pare - pričao je Lazar.
Ovog neprijatelja kad dobiješ, sad ćeš da vidiš. Kao go*no ima da izletiš odavde - urlala je Zlata na Lazara.

Foto: TvPink Printscreen

Zlata je negirala ove reči, pa su ušli u verbalni sukob. Kako su oboje veoma temperamentni došlo je čak i do fizičkog okršaja, a obezbeđenje je odmah reagovalo kako ne bi došlo do većeg okršaja.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: ŠOK U PROGRAMU UŽIVO! Oglasio se Davidov brat: Ja sam od te žene ZABORAVLJEN, IZBAČEN SAM IZ KUĆE JER SAM SE OŽENIO, odstranjen sam jer nisam želeo da je slušam! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Lazar Jeremić Jera

#Zlata Đurković

'