AKTUELNO

Ne pravda ni jednu ni drugu stranu.

Voditelka Dušica Jakovljević je u studiju ugostila majku nominovanog zadrugara Davida, Biljanu Dragojević koja ima što šta da kaže o minulim događajima protekle nedelje, ali i dana jer su se Karađorđe i Ivana Vrbaški danas verili u Zadruzi.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Dušica je pohvalila to što se Biljana ponudila da brine o Aleksandrinom detetu, iako nisu u srodstvu.

Zadovoljstvo mi je što je pazim. Hvala Bogu ona nema pojma šta se dešava. Gleda crtaće. Ne želim da ona bilo kada oseti šta se dešava - rekla je ona i nastavila da priča o današnjoj situaciji:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Mislim da je Aleksandra trebala malo da iskulira. To je Karađorđev privatan život i vrlo dobro zna kako ona reaguje na njegove bivše veze. Koliko smo mi pričale na tu temu pre ulaska, ona je kroz smeh komentarisala da joj se nije dopadalo kada otac ima vezu, uvek se trudila da razdvoji - rekla je ona.

Nakon što je prikazan snimak kako je Aleksandra reagovala na njihov ulazak u Zadrugu, Biljana je imala stav da Subotićeva

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kada sam saznala da će se danas dogoditi, znala sam da će da bude haotično, ali ne baš toliko - rekla je Biljana.

U nastavku razgovora, Biljana je komentarisala odnos njenog sina sa ostalim zadrugarima koji su uvideli da se on žrtvuje svakog dana zbog Aleksandre.

Između njih postoji velika ljubav. Međutim, ja ne znam zbog čega pravi dramu. Treća osoba nije problem tu. Ona bi Lunu postavila na svoje mesto. Ne mislim da bilo ko ima želju da loše utiče na vezu. Vidim da mi se dete nervira, postoji ta neka nervoza u njemu. Ušli su sa ljubavnom pričom. Ne razumem njene reakcije na bilo kakve njegove pokrete i pričanje sa drugim osobama. Ne vidim razlog plakanja. Nije mi jasno kada ceo sto ima pozitivno mišljenje o njemu, ona zbog toga nije srećna. Ne znam odakle mu snage više za sve to - pričala je detaljno Biljana.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Biljana Dragojević

#David Dragojević

'