AKTUELNO

Nije im jasno zašto se Aleksandra tako ponaša!

Danas su u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, Zadrugu, ušli Karađorđe Subotić i Ivana Vrbaški kako bi ozvaničili svoju vezu i krunisali je veridbom. Međutim, njima je ceremoniju upropastila Aleksandra Subotić, Karađorđeva ćerka, koja je napravila pravu dramu i od njihovog ulaska bez prestanka histerisala, pa je čak moralo i obezbeđenje da reaguje.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nakon izvesnog vremena Ivana i Karađorđe su odlučili da prošetaju i malo sumiraju utiske:

Kao skandal, Aleksandra. To je ista priča, znaš čija - rekao je Karađorđe.
Mi nemamo sa njima ništa, napolju živimo naš život, ne znam zašto šize. I kakve su to pretnje od strane nje i njega. On nešto mnogo mafija, ne znam da li oni znaju ko je Ivana. Mi se stvarno volimo. Ne razumem zašto ljudi misle da mi koristimo nekoga za nešto, to mi je smešno - rekla je Ivana.

Foto: TvPink Printscreen

Oni su odlučili da odu u Rajski vrt gde su posetili Drvo mudrosti i razgovarali sa njim. Drvo ih je upitalo da iznesu svoje mišljenje o tome što se dešava i zašto se Aleksandra tako ponaša.

Sa jedne strane smo srećni, sa druge usplahireni zbog reakcije Aleksandrine. Njen stav me je negativno dočekao i podsetio na trenutke rasprava i svađa gde se isto ovako ponašala i žao mi je što je ovako ispalo. Smatrao sam da će biti barem neutralna, ali ona pokušava nešto konstantno. Možda je ona posesivno ljubomorna pa ne prihvata nikog u mom životu. Da se to razvijalo u nekim pravcima, možda bi bilo... Letele su stolice, to je neprimerno. Opet sam sebe video lošim čovekom, a da li je tako videće se - rekao je Karađorđe.

Foto: TvPink Printscreen

Ja ne znam, meni uopšte nije jasna ova reakcija. Dete bi trebalo da bude srećno zbog svojih roditelja, meni uopšte nije jasno ovo, ja sam sa njenim ocem, ne sa njom, ne želim uopšte da se opterećujem sa tim stvarima. Ja sa mojom ćerkom imam odličnu komunikaciju. Jedino mi je krivo, ja joj pokazujem (Aleksandri) da je ne čujem, a ona mi govori da joj pokazujem da je luda. Ja to nisam radila, nikog nisam vređala, pustite joj to da vidi da to nisam mislila - rekla je Ivana.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: SJE*AO SI ME ZA CEO ŽIVOT: Aleksandra NASRNULA NA IVANU, pa OSULA DRVLJE I KAMENJE NA KARAĐORĐA, obezbeđenje uletelo! (VIDEO)

Kako je sve ovo izgledalo pogledajte u nastavku:

Autor: N. Vujčić

#Rijaliti Zadruga

'