AKTUELNO

Budite od 16 časova uz televiziju Pink i pratite uživo veridbu Karađorđa Subotića i Ivane Vrbaški!

Navikli smo da Veliki šef priređuje razna iznenađenja za zadrugare i gledaoce najgledanijeg rijaliti programa na ovim prostorima, "Zadruge", a danas ih očekuje nešto čemu se niko nije nadao! Naime, u impresivnom gradu nadomak Beograda danas će se održati veridba Karađorđa Subotića i Ivane Vrbaški!

Foto: TvPink Printscreen

Podsetimo, pre izvesnog vremena u javnosti je kao bomba odjeknula vest da se roditelji učesnica Zadruge, Aleksandre Subotić i Mine Vrbaški, zabavljaju, a ono što je iznenadilo sve jeste da se Ivana nada da je ostala u drugom stanju.

Foto: TvPink Printscreen

Njih dvoje su istakli da se ne brinu previše oko toga šta će im ćerke reći zbog novonastale situacije, te da im je veoma lepo u vezi. Mina je vest da se Karađorđe i Ivana zabavljaju primila veoma teško, dok Aleksandra smatra da njen otac nije sposoban da se brine o još jednom detetu.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ZA ALEKSANDRU ĆE OVO BITI NAJVEĆI UDARAC DO SADA! David se otvoreno NABACIVAO Ani Korać: JA BIH TEBE... (VIDEO)

Učesnici najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima a i šire su danas dobili zadatak od Velikog šefa da očiste dvorište sa objašnjenjem da će se u Zadruzi danas desiti nešto "veoma bitno", te da sve mora da bude čisto i uglancano, ali nije im precizirano šta ih čeka.

Kako će Mina i Aleksandra reagovati kada ugledaju svoje roditelje u Zadruzi saznaćete ako budete uz televiziju Pink od 16 časova, odmah nakon vaše omiljene emisije o poznatima, "Premijera - Vikend specijal".

Autor: N. Vujčić

#Aleksandra Subotić

#Ivana Vrbaški

#Karađorđe Subotić

#Mina Vrbaški

#Veridba

'