AKTUELNO

Pale nikad žešće uvrede

Tokom emisije "Pitanja novinara" došlo je do žestoke svađe između Jovane Tomić Matore i Maje Marinković. Naime, između njih je došlo do novih nesuglasica zbog informacija iz privatnog životga koje Matora poseduje o Maji.

Naime, Matora je priznala pred svima da iz pouzdanih izvora zna da je Marinkovićeva imala mnogo momaka i da ima polnu bolest, što je nju izvelo iz takta, pa su ušle u opaki verbalni konflikt.

Foto: TvPink Printscreen

Kakve sve prljavštine u vezi sa Mjinim privatnim životom ti znaš i da li je zaista istina sve što si rekla. Jedna od stvari koje si rekla jeste da ona ima jednu polnu bolest - glasilo je pitanje novinara portala Pink.rs, Darka Tanasijevića za Matoru.
Ti mene ne voliš zbog tvoje devojke. Ti mali dečačiću za ove gnusne laži ima da odgovaraš na sudu - odbrusila joj je Maja.

Foto: TvPink Printscreen

Šta ako dovedem pet muškaraca sa kojima si se je*ala. Molila je na tribini navijačima da pu*i ku*ac. Ku*vetina, droljetitina koja ide po separeima. Ime ti je ruzmarin, tako te zovu. Šta ona radi sa mnom u separeu i ko ju je doveo. Šta si rekla Mini, kakvu bolest imaš? Šta ti curi iz te tvoje pi*ketine? - urlala je Matora.
Svoje frustracije možeš sa svojom devojkom da razmeniš - odbrusila joj je Maja.
Šta ti imaš protiv moje devojke? Što te je njen bivši dečko svršio po faci i udarao ku*cem po telu. Devojka je ološ i droljetina. To je devojka koja je želela odnose sa jednim dečkom. Molila ga. Kad ju je iz*ebao i izudarao ku*cem po čelu, ona nije znala šta da radi, pa se okomila na Sanju, jer je Sanja bila u vezi sa tim dečkom i oboje su bili zaljubljeni - objasnila je Matora.

Foto: TvPink Printscreen

Zbog onoga što je Matora izrekla o Maji nastala je prava halabuka. Matora je pobesnela kao ris, pa je gađala Marinkovićevu flašom punom vode, a tada su pale žestoke uvrede.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: Aleksandra URLALA NA DAVIDA, zadrugari je OBASULI KRITIKAMA, a onda je Blondi ISPRIČALA šta misli o njima! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'