AKTUELNO

O njoj ćuti, ali je u pismu sve rekao.

Zadrugar Lazar Jeremić dospeo je u žižu javnosti posle dešavanja u poslednjih nekoliko dana, kada je otkriveno da ima verenicu koju je pokušavao da sakrije.

Naime, nakon što je sinoć Jovana Tomić Matora otkrila da njega napolju čeka verenica, on je imao seks sa Natašom Moskvom, koju je nedeljama unazad pokušavao da navede na to.

Foto: TV Pink Printscreen

Sada je portal Pink.rs došao u posed pisma koje je Lazar iz "Zadruge" pokušao da pošalje Anđeli, ali je to uspešno sprečeno.

Foto: TV Pink Printscreen

U njemu pominje i Marka Cvetićanina, dečka koji mu je samo na pola sata bio cimer, pa je odmah diskvalifikovan, a za kojeg se priča da spava sa Anđelom dok je Jeremić u najgledanijem rijalitiju u regionu. Sadržaj pisma prenosimo vam u celosti:

Foto: Printscreen Instagram

- Čuo sam sve za Marka iz stana, da ste se ka*ali i ka*ala si me skroz. Pošalji mi šorc-majicu Srbija i plavu trenerku, duks, šuškavac, gornji i odnji deo. Znaš da je ovo igra i ima svoje razloge. Znaš da smo pričali o svemu, klela si se na prvu loptu. Otvori poruke na Instagramu i ne briši ništa, jer ako ne otvaraš brišu se same posle mesec dana. Kada mi budeš slala šuškavac, pismo mi spakuj unutar kragne ili unutar nogavice. Znaš koliko te volim, ali sve si bacila u vodu - napisao je on u pismu koje je pokušao da pošalje preko jednog od zadrugara koji su ispali, ali mu plan nije uspeo.

Osim toga, on je na papiru napisao i broj svoje devojke Anđele kako bi njih dvoje mogli da se nađu.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: DA LI ĆE MU VATRENA CRNKA OPROSTITI S*KS SA MOSKVOM? Ovako izgleda navodna VERENICA Lazara Jeremića, a evo i njihove zajedničke fotke! (FOTO)

- Ako se ne javi, samo zovi. Hvala ti i odužiću se čim izađem. Ako se javi neko drugi, traži Anđelin broj - piše u donjem delu pisma.

Portal Pink.rs pokušao je da stupi u kontakt sa osobom koja ima ovaj broj i ona se jednom javila, ali je ćutala, dok na naredne pozive nije reagovala.

Pink.rs

#Lazar Jeremić Jera

'