AKTUELNO

Ponosan je na učešće svoje naslednice u ''Zadruzi''.

Maja Marinković i Jovana Tomić Matora imale su sinoć sukob tokom "Igre istine". Tom prilikom došlo je do svađe između njih dve kada je Matora optužila Maju da ''boluje od side'', a Marinkovićeva je rekla da zna mnogo toga o Jovani.

Foto: TvPink Printscreen

Tim povodom portal Pink.rs stupio je u kontakt sa Majinim ocem, Radomirom Marinkovićem, koji nam je otkrio šta je zapravo pozadina sukoba.

Ja sam prezadovoljan svojom ćerkom, svime što ona uradi, u potpunosti je podržavam. Ja sam nju odnegovao sam od 15 meseci i veoma sam ponosan na nju - rekao nam je na samom početku Majin tata, a onda se osvrnuo na njen sukob sa Matorom:
Ceo problem koji Matora i Maja imaju je zapravo zbog Sanje (Stanković). Matora i Maja se znaju odranije, one obe rade po splavovima i naravno da se znaju. Sanja se Maji udvarala pa je tu nastao problem, kada je odbila. Njih dve nisu u dobrim odnosima, to je Matora i rekla Maji kad je ušla u Zadrugu, da je poštuje i da misli da je okej ali zbog Sanje ne može da se druži sa njom. Zato je sad i napada. Kakva crna bolest, to su gluposti, oni su svi prošli rigorozne lekarske preglede i da ima tu bolest, ne bi mogla da uđe u Zadrugu. Tako da je Matora to rekla iz gluposti, samo da bi napala Maju - zaključio je on.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NI KIJA NI LUNA TO NEMAJU: Sloba se pohvalio OVIM, internet GORI! (FOTO)

Da li će njih dve ipak uspeti da pronađu zajednički jezik ili će se svađa i rasprava produbiti, ostaje nam da vidimo.

Autor: N. Vujčić

#Jovana Tomić Matora

#Maja Marinković

#Rijaliti Zadruga

#Sanja Stanković

'