AKTUELNO

Luna i Sava podržavaju njihove simpatije!

Denser Gagi Đogani sinoć je gostovao u emisiji ''Porodice zadrugara'', a potom se srušio na stepenicama studija. Gagi je nakon toga priznao da mu se to desilo zbog Suzane Perović Blondi, koja je sinoć i postala ravnopravna učesnica ''Zadruge 2''.

Foto: TvPink Printscreen

Gagi tokom emisije nije mogao da sakrije simpatije prema Blondi, a potom je za Pink.rs otkrio šta zaista oseća prema Blondi.

Ona je veoma lepa i zgodna žena. Sve estetske korekcije koje je uradila na sebi izgledaju veoma prirodno. Ona je starija od mene tri godine ali to se ne primecuje, jer drži do sebe. Ja volim, tako te, energične žene. Još u studiju se videla ta hemija između nas dvoje. Veoma mi se dopada. Ja sam iskren i ne krijem emocije, a to je Luna povukla na mene. Prosto se desi šta se desi. Neka žena može godinu dana da se trudi, a da te emocije ne prorade, a kada mi se neka žena svidi to je to. Ja sam odlepio za njom - otkrio je Gagi.

Foto: TvPink Printscreen

Blondi me je još u studiju pitala da uđemo zajedno u Zadrugu. Nisam očekivao da će ući sinoć. Kada bih ušao u Zadrugu, ne znam šta bi moglo od mene da se očekuje. Iskreno, ona me veoma privlači, a nisam siguran da li bi se prepustio strastima pred kamerama - pričao je Gagi za Pink.rs

Potom je Gagi otkrio da ga je Blondi veoma zbunila u studiju, ali i da mu je zadrugarka ostavila sve svoje lične stvari na čuvanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je pred ulazak sve svoje stvari dala meni. Ostavila mi je i svoj mobilni telefon i ključeve od stana. Ja sam bio mnogo zbunjen. Zato sam i pao u studiju. Pao sam zbog nje - rekao je Gagi.

Sin Blondi Savo Perović i Gagijeva ćerka Luna, podržali su uzajamne simpatije svojih roditelja, a denser je priznao da mu je veoma drago zbog toga.

Slušao sam kada je Blondi rekla Savi i Luni za nas dvoje. Oni su nas podržali i veoma mi je drago zbog toga - izjavio je Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČUTAJTE JOŠ: ONA JE RAZVEDENA I ZGODNA ŽENA: Gagi Đogani se srušio u studiju, pa priznao da je PAO NA BLONDI! (VIDEO)

K. K.

#Gagi Đogani

#Suzana Perović Blondi

#Zadruga 2

'