AKTUELNO

Ona je priznala da jedva čeka da se ostvari u ulozi majke treći put.

Ivana Vrbaški i Karađorđe Subotić, roditelji rijaliti učesnica Mine Vrbaški i Aleksandre Subotić, uplovili su u emotivnu vezu i to vrlo ozbiljnu. Njih dvoje su spremni da zasnuju zajedno i porodicu, što svedoči i činjenica da su već posetili Dom zdravlja kako bi utvrdili da li će postati roditelji.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je tada bilo rano za prognoze, ekipa portala Pink.rs je još jednom porazgovarala sa Ivanom o ovoj temi, kako bi saznala da li ima nekih noviteta, a evo šta ona kaže o ulozi majke po treći put.

Ja još ne znam na čemu smo. Uopšte nisam posle onoga trčala kod lekara i nemam nameru da trčim kod lekara. Nije mi prvi put. Ako se ispostavi da jesam, super, ako nisam, radićemo na tome da bude. Zašto da ne?! Imam i poruke podrške, ali i onih koji me pitaju "kako me nije sramota?". Pa čega da me bude sramota? Nisam ukrala ničijeg muža, nisam napravila incest. Živim svoj život. Šta, to što imamo 40-50 godina, to znači da trebamo da umremo. Ja tek živim. I ja sam treće dete i mene je majka dobila u 40 godina... I ja nemam oca, kao i moja braća, to su mi najrođenija braća i nijedan od njih nije rekao "ti nisi moja sestra". Daj Bože i trojke da dobijem - rekla je u intervjuu za Pink.rs Ivana.

Foto: RTV Pink

Pročitajte još: PLAKALA KAO KIŠA: Marijana nije mogla da se smiri zbog svog oca, Adam je tešio pa JOJ PREDLOŽIO OVO! (VIDEO)

Ivana još nije sigurna da li će postati majka, ali ako nije sada, onda će to uskoro biti, jer su i ona i Karađorđe spremni na taj korak.

D. B.

#Ivana Vrbaški

#Karađorđe Subotić

'