AKTUELNO

Nije želela da mu pokvari veče.

Tokom žurke došlo je do nesporazuma između Alekse Savića i Jelene Krunić. Naime, on je imao najbolju nameru da časti one koji su mu bili podrška tokom muzičkog obračuna i tim povodom dao Nemanji Tošiću 1000 dinara kako bi napravio vćeu sumu novca.

To je Krunićku pogodilo jer je nije častio, a ona je tokom celog dana bila uz njega i pružala mu najveću podršku. Ronila je gorke suze i svim zadrugarima pričala koliko je nije ispoštovao.

Foto: TvPink Printscreen

Čini se da je nju zabolelo to što joj se Aleksa nije posvetio, pa je plakala na sav glas i svoju tugu podelila sa Lazarom Jeremićem i Eleonorom Miljković.

Ja sam ceo dan bila tu. Brate, daj gledaj prioritete, neko je dao dupe svoje, pravili smo sve ono - objašnjavala je Jelena Lazaru.

Foto: TvPink Printscreen

Sama ću popiti piće ako imam ako nemam nemam. Ispadam budala, jedna teška budaletin akoja trči za detetom i koja ga uzdiže. Veruj mi da to tako izgleda. Ali ja kakva sam dileja mene boli ku*ac. Bolje nek ispada tako to, ali ja poštujem sve što vezano za njega i njegovu vezu. Zato što je dobar dečko - pričala je plačljivim glasom Krunićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon plakanja, Krunićka je zaspala jer nije želela da zadrugari vide koliko joj je zapravo stalo do mladog Savića i kako mu ne bi pokvarila veče.

Pročitajte još: PRAVI SPEKTAKL: Olja Bajrami zapalila studio, a ONI su doveli atmosferu do USIJANJA! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilozima koji su dostupni ispod ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Aleksa Savić

#Jelena Krunić

'