AKTUELNO

I to sve zbog njih!

Miljana i Marija Kulić ušle su u ozbiljnu svađu sa Vladimirom Tomovićem tokom raspodele namirnica, vređali su se međusobno, a Kulićke kada se udruže ne biraju reči kojima će nekog povrediti.

Foto: TvPink Printscreen

One su vređale Crnogorčevu porodicu, a on preko toga ne može da pređe, pa je sa svojom simpatijom Stanijom Dobrojević poveo ozbiljan razgovor. Naime, on joj je rekao da ukoliko im pomogne u bilo kom trenutku, njih dvoje prekidaju svaku komunikaciju.

Foto: TvPink Printscreen

Ti njima da pomogneš, ti i ja bi završili. To bi bio kraj. Ti ljudi vređaju moju porodicu, koriste kojekakve laži. Da crkavaju, ja im ne bih prišao. Kap vode im ne bih dao. Svaki dan me napadaju bez ikakvog razloga... Ne možeš da budeš ni u kakvim odnosima sa mojim neprijateljima - rekao je Vlada Staniji dok se ona nervirala zbog tih reči.

Foto: TvPink Printscreen

Stanija je u ovom momentu ostavila sav bes i mržlju na stranu i razmišljala racionalno držeći po strani sve njihove svađe, a u prvi plan stavila humanost, a onda ga je upitala u kakvim odnosima će ostati sa Gaćešom:

Moja porodica ovo gleda i mene vređaju. Doći će dan kada će one da ti ližu. Samo mi reci hoćeš li ikada pričati sa Bojanom?"
On nije loš momak, ali je kolateralna šteta, neću da pričam sa njim do kraja života - rekao je Crnogorac.

Pročitajte još: IZNENADIĆE VAS FOTKA IZ PORODIČNOG ALBUMA ADAMA ĐOGANIJA: Ovako je Lunin brat izgledao kad je bio mali (FOTO)

Kako je izgledao njihov razgovor pogledajte u narednom video-snimku.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Stanija Dobrojević

#Vladimir Tomović

'