AKTUELNO

Svi se okomili na nju.

Od samog jutra u Beloj kući među zadrugarima vlada velika tenzija. Kako je za vođu postavljen Vladimir Tomović, on je po svom nahođenju odlučio da podeli budžet, što je pojedinim ukućanima naročito zasmetalo.

U strahu od nedostatka novca za kupovinu namirnica, prag tolerancije svih njih je na nivou nule. Nakon žestoke svađe za stolom, zadrugari su nastavili raspravu sa Snežanom Ilić, za koju svi smatraju da je samoživa i lukava u trenucima kada treba da pokaže darežljivost.

Foto: TvPink Printscreen

Meni nije mesto među vama. To mi je životna greška... Ja nisam drska, ja moram da jedem jer pijem šaku lekova. Da pravim klovna od sebe i da lažem, to neću. Ja sam dama, neću ni da psujem ni da vređam - rekla je Snežana.
Greota je, ona je mlađa devojka i bolesna je. Moja sestra je umrla sa 32 godine, ona nije dočekala svoju decu. Da li je moguće da ste toliko halapljivi?! Stariji su odvajali od usta da bi dali mlađima. Poslednju krišku hleba treba da joj date, jer je devojka (Olja) bolesna. Imate najviše para od svih, a ne date devojci - prekorela je Darija Snežanu.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, zadrugari su kivni na svoju cimerku zbog toga što nikada nije prema njima ponela kao majka, kako su to očekivali od nje, već je uvek gledala na koji način će ih isprovocirati.

Vi toliko isprovocirate čoveka da moramo da vas izvređamo. Je l' mi treba da slušamo vas koliko ponižavate naše profesije - pokušala je Marija Jovanović mirnim tonom da razjasni situaciju.
Mnogo ste drski, potcenjujete ljude - dodao je Nemanja.

Foto: TvPink Printscreen

Vi manje-više ne kradete hranu, ali kradete muževe. Ja sam videla da ste vi bacili oko na Davida, ali on nije fetišar, on je patrijarhalno vaspitan. Vi volite svog gospodina, ali volite i mlađe - provocirala je Subotićeva, da bi Nemanja dodao da sudija u penziji ima nadimak Ćićolina, a potom su svi u glas pričali "Lopove, sudija!"

Foto: TvPink Printscreen

Snežana se nije dala isprovocirati, pa im je odgovarala na diplomatski način i mirnim tonom, što je zadrugare još više nerviralo.

Pročitajte još: TEK ĆEŠ DA VIDIŠ ŠTA JE MALTRETIRANJE: Kada je Marija uljem polila Brendonov krevet, NASTALA JE PRAVA POMETNJA, OBEZBEĐENJE NEVEROVATNOM BRZINOM ULETELO DA IH RAZDVOIJI! (VIDEO)

Kako je protekla rasprava pogledajte u narednom video-snimku.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Snežana Ilić

'