AKTUELNO

Obezbeđenje reagovalo.

Miljana Kulić i Branislav Radonić Brendon su imali veoma žestoku svađu tokom ranih jutarnjih časova. Naime, Brendon je uvredio Kulićevu zbog toga na koji način je zatrudnela, što je njoj, naravno pomerilo živac.

No, to nije sve, Branislav je iznosio detalje iz privatnog života kada su Miljana i njena majka Marija bile njegove gošće, što je nju takođe iznerviralo, pa je nastao opšti haos. Zadrugar nikako nije želeo da popusti, pa je i u spavaćoj sobi nastavio da provocira Kulićevu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne možete ti i tvoja mama da budete pogane koliko ja mogu da budem pristojan. Tebe boli to što si nesrećna što nemaš ljubavi, što nemaš muža, se*s. Vidiš kakva si mlohava. Ukrala si zube pokojnom Živku. Glumiš ovde Doroti princezu, svima si se smučila i ti i tvoja mama koja brije noge na suvom, i tražiš pozajmicu od 500 evra. Seljančuro iz Niša, ja ću da prevaspitam i tebe i tvoju smrdljivu mamu. Spe*ušo klozetska. Je l' ti stigla sezona parenja, pa si došla u sobu? Babunu, kuvani majmnunu! - Vređao je Brendon Miljanu, dok mu ona nije ništa odgovarala, a potom nastavio:

Foto: TvPink Printscreen

Ne voli te niko. Imaš nenormalnu i hesteričnu mamu. Živiš u montažnoj kući u Nišu i kome ti šta ovde pričaš. Mrš, tamo da te nisam čuo do prekosutra - dodao je on.

Iako se naizgled situacija primirila, Miljana je rešila da se izrevanšira Brendonu za uvrede koje joj je izrekao, pa ga je polivala vodom, a u sve to se uključila i Marija Kulić.

Foto: TvPink Printscreen

Molio si Miljanu da snimiš lajv da bi ušao u rijaliti. Pa si bio njen fan. Meni je žao tebe. Tvoj otac se sekira što nemaš od čega da živiš, pa te šalje u rijaliti. Ne zna šta da radi sa tobom. Pomaže tvojoj sestri i njenom detetu, a tebe će u 50 godina da šalje u rijaliti. Ti si tabletoman, napadaš sve. Smrdljo, legni, spavaj, ne budi ove ljude -
Ti što si brijala kod mene noge. Pačabra, brijala noge kod mene, a ova zatrudnela u muškom toaletu - uzvratio joj je Branislav.

Foto: TV Pink Printscreen

Pročitajte još: NE MOŽE DA PODNESE ŠTO SU JOVICA I MILJANA ZAJEDNO?! Mina se udružila sa Oljom, pa ogovarala BIVŠEG I BOJANA! (VIDEO)

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

Obezbeđenje je sve vreme bilo u pripravnosti kako ne bi došlo do neželjene situacije, a kako je sve izgledalo pogledajte u narednim video-snimcima.

#Branislav Radonić Brendon

#Miljana Kulić

'