AKTUELNO

Nije mogao da obuzda strasti.

Nataša Moskva je poslednjih dana pružila Lazaru Jeremiću priliku da joj se približi, a vreme im je pokazalo da su stvoreni jedno za drugo. Naime, oboje su pokazali da gaje emocije jedno prema drugom, ali još uvek nisu spremni da ozvaniče svoju vezu.

Foto: TvPink Printscreen

Mina Vrbaški, Savo Perović i spomenuti golupčići odlučili su da ovo veče prespavaju u izolaciji zajedno i prepuste se strastima daleko od očiju zadrugara, ali ne i od budnog oka kamere.

Dok su Mina i Sava istog trenutka zagrljeni zaspali, Lazar nije mogao da bude uzdržan dok pored njega leži Moskva. On ju je sve vreme grlio, mazio, ljubio, a onda su se neprestano grlili.

Foto: TvPink Printscreen

Da je u njemu Nataša probudila strast govori i činjenica da njegov polni organ "zaigrao" kada se prilljubio uz atraktivnu zadrugarku.

Foto: TvPink Printscreen

Njih dvoje su se prekrili jorganom, a kako se on povremeno pomerao, može se pretpostaviti da Jera nikako nije bio miran, a kako je sve izgledalo pogledajte u narednom video-snimku.

Pročitajte još: HAOS U NAJAVI! Suzana Perović se OZBILJNO NAOŠTRILA: Bude li mi neko uzeo hranu PRSTE ĆU MU POLOMITI! (VIDEO)

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Lazar Jeremić Jera

#Nataša Moskva

'