AKTUELNO

Jedva čeka poziv da mu sve kaže.

Kristina, drugarica Jovice Putnikovića, koji je večeras bio nominovan za izbacivanje je bila večerašnja gošća u studiju kod Dušice Jakovljević.

Foto: TvPink Printscreen

Ona pomno prati svaki korak svog druga, a voditeljki je priznala kako nimalo nije oduševljena što je on bacio oko na Minu Vrbaški.

Napolju je ne bi pogledao. Da zna kakvu burnu prošlost je ona imala, ne bi je ni pogledao. Mnogo me buni odnos koji je imao sa Miljanom i sada priča o Mini. Ako dobije poziv opametiće se. Prvo bi bila suština da se opameti, da se podigne, da progovori, da bude komunikativniji. Ja bih mu rekla da se odljubio od Mine, on ima da skrene ako uđe njen bivši - rekla je Jovičina drugarica.

Foto: Rijaliti Zadruga

Foto: Zadruga - RTV Pink

Jovičina drugarica je zbunjena zbog njegovog ponašanja, jer nije sigurna šta želi da postigne dvostrukom igrom u kojoj su glavni akteri, on, Mina i Miljana Arsić, sa kojom je poslednjih dana bliži nego ikad.

Pročitajte još: MALA, SEDI, NE BRUKAJ SE! Nakon što je NAPUSTIO ZADRUGU Đuro OPLEO po zadrugarkama, a evo šta je rekao o Staniji i Vladimiru! (VIDEO)

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Jovica Putniković

'