AKTUELNO

Beganovićeva otkrila i zašto je pokušala da zavede Davida.

Voditelj Ognjen Amdžić je tokom večeri vodio zanimljive intervjue sa zadrugarima koji su prethodnih dana bili i više nego aktivni. Ramona Beganović i Vladimir Tomović su pokvarili svoje prijateljstvo žučnom svađom, a zbog toga je ona bila njegova sagovornica.

Naime, ona je Crnogorca okarakterisala kao bise*sualca, a on joj je to zamerio, nakon čega je zamalo fizički nasrnuo na nju, a sada je priznala šta misli o njemu.

Nisam očekivala da će regaovati tako, ali njegova stvar. Ja imam pravo na svoje mišljenje. Nisam mislila da će on ishisteristi na mene. Meni niko ne može da preti - rekla je Ramona.

Foto: TvPink Printscreen

Ramona je tokom jedne žurke pokušala da zavede Davida Dragojevića, zbog čega je ušla u konflikt sa njim i njegovom devojkom Aleksandrom Subotić, a pred voditeljem je otkrila zbog čega je to uradila.

To sam ga namerno provocirala, jer mi je bilo dosadno. Zauzeta sam, ali ne volim sa svima da komuniciram. Ne volim da slušam kada za stolom ogovoraju - pričala je Beganovićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Ognjen je upitao ovu zadrugarku da li je ona bila sa Bojanom Gaćešom, što je ona negirala, a onda priznala ko joj je od cimera simaptičan.

Nisam bila sa Bojanom, moja drugarica je bila sa njim. Ja se nisam ni poljubila sa njim, ništa. Sladak mi je mali Aleksa - priznala je Ramona.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: SIGURAN U SVOJE EMOCIJE! Vladimir OČARAN Stanijom: ONA JE DIVNA, RAZBILA JE SVE PREDRASUDE! (VIDEO)

Šta je još Ramona otkrila u intervjuu kod Ognjena Amidžića i da li je pokušala da sakrije svoj odnos sa Bojanom, pogledajte u narednom video-snimku.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Ognjen Amidžić

#Ramona Beganović

'