AKTUELNO

Za koju će se na kraju odlučiti?

Lazar Jeremić Jera je od prvog dana bacio oko na nesrećno zaljubljenu Lunu Đogani. Nekoliko puta joj je prišao sa iskrenom pričom koliko mu se dopada kao osoba, ali povratnu informaciju da bi mogli da pređu na veći nivo nije dobio.

On je u razgovoru sa Ognjenom Amidžićem priznao da Đoganijevu gleda kao drugaricu, ali da je njegovu pažnju sada privukla Nataša Moskva, sa kojom ima i te kako blizak odnos.

Foto: TV Pink Printscreen

Luna i ja smo slični što se tiče emocija, ljubavi, tu nema razlike. Znamo njen status i ostalo. Ja sam isključio emocije, stavio sam gard. Pričao sam i sa njom i rekao "biću njen drugar i isključiću emocije" - započeo je priču Lazar, a onda se osvrnuo na njegov odnos sa Moskvom:

Foto: TV Pink Printscreen

Nataša je meni poslednja dva dana dozvolila da joj priđem bliže. Ima hemije između mene i Nataše. IMa neke energije između nas. Iz toga može da se rodi emocija, ali videćemo vremenom. Ona je velika maza, to nisam nikako očekivao. Mi se po ceo dan mazimo, pazimo, češkamo, ljubimo se oko brade, vrata, nikako da padne taj poljubac već tri dana - pričao je Jera.

Foto: TvPink Printscreen

Lazar je otvoreno voditelju rekao mu se Luna na prvi pogled svidela, ali kako je ona još uvek zaljubljena u Slobu Radanovića, odustao je od nje i postavio se prema njoj kao prema drugarici.

Stavio sam gard da je gledam kao druga i prijatelja, to su te dve osobe koje su mi najdraže. Stanija mi je dobar prijatelj, ona je iskusnija i daje mi dobre savete. Nataša me je privukla fizički, Luna me je ostavila bez teksta gledajući "Zadrugu 1" - rekao je intervjuu Lazar.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: NE MOGU MI NIŠTA! Zorica OPASNO LJUTA na Kulićke, a onda je otvorila dušu i progovorila o Gavriću: MENE JE SRAMOTA! (VIDEO)

Šta je još Lazar rekao u intervjuu pogledajte u narednom video-snimku.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Lazar Jeremić Jera

'