AKTUELNO

Bila je iscrpna u davanju odgovora.

Miljana Kulić je u rijaliti "Zadrugu 2" ušla sa svojom majkom Marijom Kulić, a kroz svaku svađu prolaze zajedno. Jedna od svađa zbog kojih se orila Bela kuća je sukob majke i ćerke sa Zoricom Marković koja ju je ozbiljno uvredila.

Foto: TvPink Printscreen

Kulićeva je kroz intervju sa Ognjenom Amidžićem progovorila o svom odnosu sa nekadašnjom prijateljicom, ali se osvrnula i na Zoričinu svađu sa Mirkom Gavrićem.

Istina je negde na sredini i ono što je on o njoj rekao i ona o njemu. Ona se druži sa mnom iz strahopoštovanja, u to sam se uverila kada je izvređala mene, moju majku i sina. Uvredila je mog sina kome je bila na krštenju time što je rekla da idem da ljuljam narkomanče. Shvatila sam da je ona jedna opajdara i ološ od čoveka. Bila je moja mama sve u pravu - pričala je Miljana o Zorici.

Foto: TvPink Printscreen

U jednom trenutku Miljana i njena majka su se opasno posvađale, kada je Kulićevoj opao prag tolerancije, a onda se pokajala zbog toga.

Moja mama je najmanje zaslužila da se tako ponašam. Izvinila sam joj se, plakala sam, bilo mi je krivo zbog toga, ali kada nemam cigare... Ona mi je oprostila, ali mi je rekla da mi naredni put neće oprostiti kada joj se izvinim - objašnjavala je Miljana Ognjenu kako funkcioniše sa majkom nakon svađe.

Foto: TvPink Printscreen

Miljana nije mogla da odoli a da ne prokomentariše odnos Lune Đogani, Stanije Dobrojević i Vladimira Tomovića.

Staniji je potreban muškarac pored koga bi bila lepa na kamerama. Vladimir je pokušao da uvuče Lunu u tu priču, ali ona je uspela da se izvuče iz te priče - rekla je Kulićeva.

Pročitajte još: KAD JE VIDELA LJUBAVNI PAR NA ISTOM MESTU, Luna se rastužila, pa se setila Slobe: Nemoj me danas dirati... (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Miljana Kulić

'